Updates, Live

Tuesday, February 02, 2010

The Catcher in the Sand


Prietenul meu Dan si-a pornit un nou blog, extrem de interesant. Este un blog in romana si engleza, se numeste The Catcher in the Sand si il gasiti la adresa http://dan.romascanu.net/

Blogul lui Dan are de acum mai mult de o luna vechime. Am avut cu el o colaborare extraordinara, de-a lungul mai multor ani. Cronicile si notele de calatorie pe care le-a publicat aici au fost mereu de o inalta tinuta, iar comentariile pe care le-am primit sunt dovada interesului deosebit pe care l-au trezit.. Insa volumul tot mai mare de lucruri pe care vrea sa ni le povesteasca facea bine inteles necesara infiintarea unui blog separat.

Eu ii urez succes pe mai departe!

(Cronici semnate Dan)

2 Comments:

  • Un privilegiu sa va regasesc pe amandoi si merci de vestea cu blogul lui Dan! (timpul imi cam lipseste dar voi incerca sa va vizitez din cand in cand...)

    Ai auzit, desigur, ca autorul lui The Catcher in the Rye s-a dus si el (dar la 91 nu-i prea rau...) DAnu

    By Anonymous Anonymous, at 7:49 PM  

  • Multumesc, Pierre, pentru cuvintele bune, si mai ales pentru efortul pe care l-ai facut in acesti ani in a edita si imbunatati ratacirile mele. Sper ca si in viitor vei gasi ca o parte din contributiile mele sunt potrivite pentru a fi incluse pe 'Updates. Live'. Sincer, fara inspiratia acestuia 'The Catcher in the Sand' nu ar fi aparut niciodata.

    By Blogger Dan Romascanu, at 1:44 AM  

Post a Comment

<< Home