Updates, Live

Tuesday, May 16, 2006

Updates, Live

ICI - National Institute for IT in Bucharest
I tried firstly Daily Notes - someone else owned the title. I tried then Informal - I still think this would make a good title. It was owned by someone else. That's the way it is. I found "Updates, Live" free - so I took it. Hope you'll enjoy. I'll be back soon.

4 Comments:

  • Updates, live este un titlu potrivit pentru materialele pe care le-am citit, interesante ca tot ceea ce a propus vreodata atentiei celorlalti Pierre Radulescu-Banu in grupurile de deiscutii in care am fost impreuna. Am insa cateva intrebari de neofit: care este audienta unui blogg? In ce masura poate contribui la schimbul de idei? Pate contribui oricine, sau este monopolul autorului?
    Felicia Antip

    By Anonymous Anonymous, at 2:16 AM  

  • Imi este greu deocamdata sa imi dau seama daca un blog este mai potrivit decat o lista de discutii, asa cum este de exemplu Lista-2. Prima senzatie pare a fi ca un blog permite mai curand tinerea unui soi de jurnal zilnic, imbogatit cu dialogurile ce rezulta din comentarii. Poate ca un blog si o lista de discutii sunt complementare.

    Cine poate posta? Fiecare membru al grupului.

    Cine poate posta comentarii? Oricine, nu numaimembrii grupului.

    Deocamdata m-am decis sa moderez comentariile, pentru a evita situatia de pe forumurile onLIne ale ziarelor romanesti, pline de "soparle", de insulte, si asa mai departe.

    In rest, voi vedea, sunt foarte la inceput cu blogul. Poate ca in timp voi descoperi alte facilitati ale lui.

    Oricum, mi s-a parut singura solutie de a continua sa public, fara a face concurenta neloiala listei de pe care a fost nevoie sa plec. Repet, un blog si o lista mi se par complementare.

    By Blogger Pierre Radulescu, at 8:27 AM  

  • Draga Pierre, multumesc pentru invitatie, te voi vizita cu mare placere, ma intereseaza dialogul cu tine si ce publici. Te contra-invit la :
    http://cismigiu.blogspot.com/
    unde mi-am organizat si eu un spatiu deschis amicilor,
    Lou

    By Blogger ., at 9:54 PM  

  • Multumesc, draga Lou, am vazut blogul tau si am citit deocamdata plimbarea ta pe urmele Crailor.

    By Blogger Pierre Radulescu, at 11:20 PM  

Post a Comment

<< Home