Updates, Live

Monday, November 06, 2006

Scorsese - The Departed

The Departed, a movie by Martin Scorsese
Un nou film de Martin Scorsese, The Departed - e un remake dupa un film politist hong-kong-ez, Internal Affairs, pe care nu l-am vazut. Poate reusesc sa il vad saptamana asta, daca il gasesc la Blockbuster.

Dar sa ma intorc la The Departed, vazut aseara. Cu Matt Damon (Syriana, Good Will Hunting, Gerry - si in multe altele, Saving Private Ryan, Bourne Identity, Ocean's Eleven si in cate si cate altele). Cu Leonardo di Caprio (din ce in ce mai pe felie), cu Jack Nicholson.

Boston. In conflictul dintre politie si mafie, fiecare echipa si-a plantat cate o cartita la adversari. Fiecare echipa stie ca exista un spion in randurile proprii. Fiecare spion trebuie sa il gaseasca pe celalalt. Pentru fiecare din ei, la problemele ascunderii propriei identitati se adauga astfel problema dibuirii celui care isi ascunde propria identitate. Tot ascunzandu-ti identitatea, ajungi sa traiesti schizofrenic o dubla identitate. Niciodata nu mai stii daca de fapt mai esti politist sau ai devenit bandit, intotdeuana tinzi sa uiti ca esti bandit si crezi ca esti politist. Acum insa dubla identitate devine quadrupla identitate.

(Filmofilia)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home